Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
Istraživanje i razvoj
Dom > Istraživanje i razvoj

Istraživanje i razvoj
Istraživanje

Istraživanje i razvoj usluga
Naša tehnologija usluge istraživanja i razvoja uključuju kemijske kombinacije Optimizacija može proizvesti uvelike prelazi potrebe droga kada je u ranijoj fazi razvoja. Od Optimizacije i odabrati najučinkovitiji način za smanjenje troškova sinteza kemijski spoj — — može doći do smanjenja na količinu u procesu sinteze, poboljšava proizvodnju meta kemijske i skraćivanje vremena potrebna u sintezi.
Tehnologija konzultacije
Ugovor istraživanje organizacije, (CRO), je organizacija koja offords profesionalne usluge za domaće i strane proizvode vezane uz Farmaceutskih proizvoda i zdravlje. Usluga za klijente, uključujući: razvoj nove medicine, transfer tehnologije, istraživanje tržišta i itd.

Razvoj
Twisun pharm može proizvesti razne proizvode visoke kvalitete i može zadovoljiti različite zahtjeve pojedinih klijenata. Mi je kvaliteta kontrole, istraživanje i razvoj centara kako bi se osigurala stabilnost proizvodnje i kvalitetu proizvoda.
Naš laboratorij (Proizvodnih jedinica: kg, g), eksperimentalna baza (kapacitet: 10 kg do 100 kg) i Proizvodnih pogona (prinos: 100 kg za jedinice) može pružiti kupca iz gram klase tonaža klase proizvoda. Istraživački centri i eksperimentalna baza može pružiti profesionalni proizvodi kako bi zadovoljili potrebe kupca za sve sekcije iz ranih kliničkih faza marketing (kemijski outsourcing poslovanja, itd.).
Prilagođene Sinteza
Ne samo ponuditi spoj, također pružaju pouzdane, kvalitetne i organski spoj usluga. gosti generalno očekivati cijenu i isporuku postići brzi obrt od vremena. nakon početka projekta, ćemo dostaviti kopiju najnovijih događaja i izvješće o napretku kupcu svaka dva tjedna i onda dobiti povratne informacije. Usvojiti kupca mišljenja i potrebe i povratnu informaciju učinkovito.
Radno vrijeme Equivalence(FTE)
FTE suradnju mod koji će biti gosti nastaviti svoje istraživanje i izbjeći Ponovljeni citat za novi projekt ili Naknadna projekta u isto vrijeme.

Contact Us

Adresa: Br.188 Jinou Road, Jinshan District, Shanghai, Kina

E-mail: sale@twisunpharm.com

Tel: + 86-021-37285587

Faks: + 86-021-37285115

Copyright © Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd