Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
call us on: 0086-021-37285587
Categories
Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
Dom > Vijesti > Sadržaj

Sadržana u Biofizički mehanizam Onkogenih Transkripcija i replikacija virusa Herpes Virus

Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd | Updated: Jan 07, 2016

Svibanj 2015, časopis za virologiju časopis za Virusologiju "izdvajamo članak" istraživačke skupine u institutu za Biofiziku, kineske Akademije znanosti Deng Hongyu objavljen pod naslovom Murine Gammaherpesvirus 68 ORF48 je RTA odgovarajući proizvod gena i funkcije u Lytic virusne Replikacije i Latencije tijekom u Vivo infekcije istraživački radovi izvijestio virus herpesa MHV 68 pucanja "molekularni prekidač" proteina RTA (Replikaciju i Transkripciju Aktivator) ORF48 aktiviranje virusa rano gena transkripcija regulacija proteina ORF48 i MHV-68 virus u vivo i in vitro Replikaciju važne uloge.

KSHV (Kaposijev Sarkom povezan Herpes virus), EBV (EB virus Epstein-Ba kad virus) su potporodica članovi ljudskih herpesvirusa i direktno vezane za razvoj i napredovanje različitih ljudskih tumora. Miš herpesvirusa-68 (MHV-68) visoke slijed homologije s EBV i KSHV, učinkovita replikacija u laboratoriju uobičajena ćelije, te su stanju zaraziti laboratorijskim miševima je dobar model za proučavanje EBV i KSHV. Od početka zaraze virusom ili reaktivacija pretvorbe iz latencije do pucanja pitanje, virus herpesa kodira ključni "molekularni prekidač" protein RTA koji može promovirati početkom transkripciju gena i izražavanja u donjem doseže, ActiveX Replikacije virusa. Deng Hongyu istraživanja grupe ranog utvrđivanja RTA na MHV 68 prvi vezno mjesto na genom (RRE:RTA reakcija elementa) i utvrdio da početkom virus posredovana transcriptional Aktivacija gena ORF18.

U ovoj studiji, Deng Hongyu Grupiranje direktno na RST u virusni genom poistovjećuje s drugom ORF48pRRE CIS-elemenata u virusni genom da si mutacije dovela do RST i gubitak ORF48 promotor vezanje kapacitet i nije moguće aktivirati inicijacije transkripcije ORF48. Izgradnjom ORF48 ekspresiju mutirani virus, studija je pokazala gubitak od ORF48 uzrokuje virus stanica in vitro i pucanja Replikacije u plućima miševa i aktivirati u miša slezena je značajno smanjena. Daljnje pojačanje tumora uzrokovane herpes virusima transkripcije i Replikacije mehanizam virusa.

Deng Hongyu grupa PhD Qi Jing, Han Chuanhui i Dan Yang biti zajednički prvi autor referata, Deng Hongyu za prvoga autora. Istraživanja su podržali nacionalna Zaklada prirodne znanosti i odjela za znanost i tehnologiju "973" financiranje projekata.

Contact Us

Adresa: Br.188 Jinou Road, Jinshan District, Shanghai, Kina

E-mail: sale@twisunpharm.com

Tel: + 86-021-37285587

Faks: + 86-021-37285115

Copyright © Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd