Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
call us on: 0086-021-37285587
About Us
Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd
o nama
Dom > o nama

Osnovana u 2007, Šangaj Twisun Bio pharm Co., Ltd. je profesionalni nacionalne Hi-tech proizvođač, koji ujedinjuje R & D, proizvodnju, prodaju i servis visoke razine naprednih međuprodukti, API-ja, posebnim kemikalijama i prirodne medicine. Temeljnog kapitala je 2.6 milijuna dolara, Di je više od 16 milijuna dolara. Twisun je sjedište u Šangaju Jinshan br.2 područje industrije, proizvodnji baze se nalaze u Anhui i pokrajini Jiangxi, Ukupna površina je 100000 ㎡, više od 300 zaposlenih. Godišnja prodaja će slomiti preko 50 milijuna dolara.

Twisun imaju potpuno opremljenog organizacijsku strukturu i napredan sistem stvarajući jezgru. Proizvod uključuje u kardiovaskularnom, antivirusno, antidijabetika, antineoplastic, uglavnom, antifungalno i deprementia, više od 70 ključnih intermedijare 6 glavnih kategorija uključuju Velpatasvir, Daclatasvir, Tenofovir, Ledipasvir, Sofosbuvir, Posakonazol, Saksagliptina, Vorapaxar, LCZ696 itd.

Twisun držeći se "na temelju kvalitete, kupac prvi, upravljanje kreditnim, profesionalne usluge" poslovni princip. Mi smo izgradili suradnje dobar i stalan odnos sa brojnim farmaceutskih poduzeća iz domaćih i međunarodnih. Naši proizvodi se izvoze u Europi, sad-a, bliskog istoka, Indije, Jugoistočne Azije i drugih regija. Twisun stekla visoko odobrenih i dobar ugled od tržišta i kupaca.

Kao naš slogan, možemo vidjeti stvari iz perspektive kupca i nastojimo nadmašiti očekivanja klijenata. Mi smo spremni na suradnju s domaćim i međunarodnim partnerima pobjeda budućnost.

Contact Us

Adresa: Br.188 Jinou Road, Jinshan District, Shanghai, Kina

E-mail: sale@twisunpharm.com

Tel: + 86-021-37285587

Faks: + 86-021-37285115

© Šangaj Twisun Bio Pharm Co., Ltd